Általános Biztosító Zrt.
Aegon Karrier Portál
Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.
E-mail:  Jelszó:  Regisztrálás Elfelejtett jelszó
Álláshirdetések GY.I.K. Kapcsolat
Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatkezelés módja és célja

Tájékoztatjuk, hogy az AEGON Karrierportálon történő regisztrálás során a személyes adatok megadása önkéntes. Ezeket az adatokat az adatkezelő (AEGON Magyarország csoport) csak a munkaerő toborzás, kiválasztás, humán erőforrás kezelés céljára használja fel.
Az AEGON Magyarország cégcsoport tagjai (az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt., az AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt., az AEGON Magyarország Hitel Zrt., az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt., az AEGON Magyarország Privát Befektetés- és Biztosításközvetítő Zrt., az AEGON Magyarország Befektetési Jegyforgalmazó Zrt., az AEGON Magyarország Ingatlanfejlesztési és Hasznosító Kft.) és az AEGON Magyarország Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár az adatkezelést a személyes adatok védelméről szóló, 1992. évi LXIII. törvény, illetve a cégcsoport tagjaira vonatkozó speciális jogszabályok által biztosított jogi szabályozás keretei között végzik.
A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait nem tesszük az Ön előzetes hozzájárulása nélkül más számára hozzáférhetővé. Az AEGON Magyarország cégcsoport és az AEGON Magyarország Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár az AEGON Karrierportálra feltöltött adatok valóságtartalmáért nem felel.

Személyes adatainak biztonsága

Az adatokat kizárólag az AEGON Magyarország cégcsoport és az AEGON Magyarország Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár munkatársai fogják kezelni. Az AEGON Magyarország cégcsoport karrier oldalát a GT Markt Kft. és az Infology Kft. készítette, és az Magyar Telekom Nyrt. infrastruktúráján keresztül üzemelteti. A fenti cégek kötelesek bizalmasan kezelni az adatokat, azokat más célra nem használhatják fel. Az AEGON Karrierportálon gyűjtött személyes adatokat a GT Markt Kft. csak a honlap üzemeltetéséhez, valamint a regisztrálók által engedélyezett szolgáltatások végrehajtásához használja fel.

Az adatkezelés időtartama

Az Ön által átadott adatokat az AEGON Magyarország csoport csak addig kezeli, amíg Ön erre igényt tart. Az Ön által közölt adatok adatbázisunkból való törléséről kizárólag Ön rendelkezhet, amelyet bármikor a honlapon keresztül, vagy írásban megtehet.

Az adatvédelem technikai feltételei

Az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférések illetve elveszésének, sérülésének, megsemmisülésének megakadályozása érdekében, az AEGON Magyarország cégcsoport és az AEGON Magyarország Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár törekszik arra, hogy az AEGON Karrierportál technikai, fizikai és szervezési szempontok szerint is biztonságosan működjön.
Amennyiben a fenti adatvédelmi előírások az Ön számára elfogadhatóak, kérjük kattintson az "Igen" gombra.

Személyes adatok
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Nemzetiség:
Nem:
Otthoni tel.:
Mobil tel.:*
Bruttó fizetési igény:* forint
Kérjük, csak számokat adjon meg!
Nyilatkozatot elfogadom:* Igen Nem
Születési adatok
Születési idő*:
Születési hely:
Levelezési cím
I.szám.:
Város:
Cím:
Ország:
Webes adatok
E-mail:*
Jelszó:*
Jelszó még egyszer:*
Biztonsági kód: