Miért az Aegon?

Ma tegyünk a holnapért!

Bemutatkozik az Aegon cégcsoport

Az Aegonnál közel 24 ezren segítünk több millió ügyfelünknek világszerte felelősséget vállalni pénzügyeikért. Az élet gyakran hoz váratlan meglepetéseket, mi 175 év tapasztalatát állítjuk az ügyfeleink szolgálatába nap mint nap, megbízható megoldásokat kínálva pénzügyi igényeikre az élet bármely szakaszában.

Tradíció és jövő – Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. cégtörténete

Társaságunk hazai története 1949-re nyúlik vissza, akkor kezdte meg működését az Állami Biztosító Nemzeti Vállalat, mely széles rétegeknek nyújtott biztosítási szolgáltatásokat. A társaságot 1992-ben privatizálták, mely során a holland központú biztosítási világcég, az Aegon szerzett többségi tulajdont a vállalatban. Így ma már egy nagy nemzetközi cégcsoport sikeres tagja vállalatunk, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt., mely hazánk egyik legnagyobb múltra visszatekintő biztosító társasága, a magyarországi biztosítási piac meghatározó szereplője.

A hazai és a nemzetközi Aegon történelem minden tapasztalatát igyekszünk termékeinkbe és szolgáltatásainkba beépíteni, hogy ügyfeleink pénzügyi jövőjükkel kapcsolatos kérdéseiben segíteni tudjunk. Küldetésünk, hogy egyszerűvé tegyünk olyan bonyolult kérdéseket, amelyek az emberek jövőjével kapcsolatos döntéseket alapoznak meg. Ügyfeleinkkel együtt, ma teszünk a holnapért.

Segítünk felelősséget vállalni ügyfeleinknek anyagi biztonságukért

A világ sok országában hasznosítjuk tapasztalatainkat és erőforrásainkat, ösztönözve munkatársainkat az innovációra és az új megoldások megtalálására mindabban, amit ügyfeleinknek kínálunk. Minden résztvevő fél elvárásait felül kívánjuk múlni, és pozitív hatással szeretnénk lenni arra a környezetre, ahol élünk és dolgozunk. Hágai központú nemzetközi biztosítási, nyugdíj valamint vagyonkezelő vállalatként az Aegon több mint 20 piacon van jelen világszerte. Így Amerikában, Európában és Ázsiában is megtalálhatók leányvállalatai. Az Aegon vállalatok közel 24 000 embert foglalkoztatnak és mintegy 30 millió ügyfelet szolgálnak ki a világon.

Pénzügyi szolgáltatásainkkal igyekszünk segíteni ügyfeleinket minden életszakaszukban